zondag 27 februari 2011

brainstorm


rond het woord vlot hebben we verschillende onderwerpen/woorden kunnen plaatsen. Dit zijn woorden waar we overal rekening mee moesten houden. Adhv deze woorden konden we al een heel stap verder komen en konden we dan ook goed brainstormen. Bij de andere tekeningen ziet u dat we al heel wat brainstormen hebben gedaan. We wouden een vlot maken waar fietsers en rolstoelgebruikers ook gebruik van kunnen maken. Daarom moesten we dan ook rekening houden om plaats te hebben voor de fietsen en of rolstoel.

Ons vlot moet dan ook groot genoeg zijn om een fiets te kunnen plaatsen. Daarom zijn we beginnen meten hoe lang en hoe breed een fiets is. Zo kunnen we een opbergruimte maken voor de fiets.

Wij willen een vlot maken dat dient voor iedereen, zowel fietsers, kinderen, mensen met een beperking, ouderen en volwassen. We kijken dan ook naar het gemakkelijke en goed gebruik van het vlot. We gaan ook wel kijken naar het uiterlijk, maar de werking vinden wij toch nog steeds het belangrijkste en daar zullen we dan ook onze nadruk op zetten.

1 opmerking:

  1. Goed bezig, prototypes zullen vanaf nu een grote meerwaarde geven.
    Rolstoelen en fietsen zijn geen verplichting door mij opgelegd. Ik heb deze aangehaald om jullie blikveld te verruimen en om jullie verder te laten zoeken naar eventuele andere problemen en oplossingen.

    BeantwoordenVerwijderen